Nuffnang Add

Monday, December 13, 2010

Bruno Mars - Grenade

 Easy come, easy go
That's just how you live, oh
Take, take, take it all,
But you never give
Should of known you was trouble from the first kiss, Had your eyes wide open -
Why were they open?
Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked, Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won't do the same

No, no, no, no
Black, black, black and blue beat me till I'm numb Tell the devil I said “hey” when you get back to where you're from
Mad woman, bad woman,
That's just what you are, yeah,
You’ll smile in my face then rip the breaks out my car
Gave you all I had

And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love is all I ever asked Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won't do the same

If my body was on fire, ooh You’ d watch me burn down in flames You said you loved me you're a liar Cause you never, ever, ever did baby...
But darling I’ll still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won't do the same.
No, you won’t do the same,
You wouldn’t do the same,
Ooh, you’ll never do the same,
No, no, no, no

Pffftttsss.....Actually I donno nak suka or not this song....sbb sometimes i do think yang lagu nih menunjukkan perkara2 yang bodoh(Stupid) yang lelaki akan buat untuk girl dia....imagine kalau lelaki tuh sanggup mati utk temannya dan dia mati kompom la girl tuh cari org lain...adeh...so kesimpulannya kalau nak wat ape2 utk teman anda buat la sesederhana yang bole yang penting ikhlas...coz if u did it sepenuh hati kalau in the end xde ape2, yang tinggal hanyalah penyesalan....

Tp disebabkan rentak dan olahan music yang menarik so aku dengarkan la lagu nih...hehehehe...

Bruno Mars - Grenade

Wednesday, December 8, 2010

Misi Berhenti Merokok

Pagi nih check2 kat tantong baju...ade sekotak rokok berisi sebanyak 8 batang rokok. Tanpa berfikir panjang aku terus merenyokkan kotak itu lalu membuangnya ke tong sampah. Niat hati nak berenti merokok. Harap-harap ianya bukan Hot-Hot Chicken Shit.

Percubaan kali nih adalah percubaan yang ke belasan kalinya. Tak ingat dah kali yang ke berapa. Selalunya bile aku pasang niat berenti merokok antara faktor yang mengjahanamkan niat aku tu ialah pengaruh member yang menghulur sebatang dari rokoknya. Time aku isap tak nak lak dia hulur. Satu lagi bila aku berada dalam keadaan tertekan/dilanda masalah, time tu la plak rasa gian nak isap rokok nih mula mempengaruhi diri.

So aku harap kali nih semua dugaan tu akan dapat aku atasi......

http://www.youtube.com/watch?v=gmjjHkxTItE

Thursday, December 2, 2010

Cover Album Project.....1st Trial....

Bulan lepas (November) aku telah diberi peluang untuk menjadi salah seorang Official Photographer bagi Project Cover Album bagi satu Local Indi Band....name band nih Shh...Diam! huhuhuhu.....semasa proses photoshoot mmg best....aku mendapat kerjasama yang baik dari band itu dan semua photographer yang terlibat...cuma ada 1 je masalah...ble plak aku lupa name ahli2 dalam band tuh...alamak camne la leh jd camni...masalah lupa nama nih mmg amat la membuatkan aku rase x puas hati...bende lain le ingat tp kalau bab nama nih...adeh mmg problem....huhuhuh....sib baik la ade kawan2 photographer nih...kalau x smp kesudah aku xkan ingat name ahli2 band tuh.....sory ya...